קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

ריזוטו פטריות בר

ריזוטו פטריות בר
ריזוטו פטריות בר נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 54 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם פטריות מורל, פטריות קרמיני, ציר עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 53%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את המורל המיובש בקערה ויוצקים עליהם 2 כוסות מים רותחים. מניחים בצד למשך 30 דקות. גורפים את המורל מהמים בעזרת כף מחוררת ושומרים את הנוזל. אתה צריך 2 כוסות; אם לא, להוסיף מים לעשות 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסננים את המורל ושוטפים פעם נוספת. אם חלק מהפטריות גדולות, חותכים ל -2 או 3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פטריות מורלפטריות מורל
4
יוצקים את נוזל הפטריות דרך פילטר קפה או מגבת נייר, ומשליכים את המוצקים הגרגירים. הניחו את הפטריות והנוזל בצד בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
בינתיים, הסר וזורק את גבעולי הפורצ ' יני ושפשף כל לכלוך מהכובעים במגבת נייר לחה. לא לשטוף אותם! פורסים בעובי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
בסיר קטן מחממים את ציר העוף עם 2 כוסות נוזל הפטריות השמור ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
בסיר עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי, ממיסים את החמאה ומקפיצים את הפנקטה והשאלוט על אש בינונית-נמוכה למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
מוסיפים את המורל והפורצ ' יני ומקפיצים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
9
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי הגרגירים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה גויה®אפונה גויה®
10
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים לאורז 2 מצקות מלאות מתערובת ציר העוף בתוספת הזעפרן, המלח והפלפל. מערבבים ומבשלים על אש נמוכה עד שהציר נספג, 5 עד 10 דקות. ממשיכים להוסיף את תערובת הציר, 2 מצקות בכל פעם, תוך ערבוב כל כמה דקות. בכל פעם מבשלים עד שהתערובת נראית מעט יבשה לפני שמוסיפים עוד מתערובת הציר. ממשיכים עד שהאורז מבושל, אך עדיין אל דנטה, בערך 25 עד 30 דקות בסך הכל. בסיום, הריזוטו צריך להיות סמיך וקרמי ובכלל לא יבש. מהאש מערבבים פנימה את גבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
זעפרןזעפרן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
12
מגישים חם בקערות עם תוספת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה