הוסף את רוב המניות (זה צריך לבוא על 1/2 אינץ ' מעל האורז) ולהביא לרתיחה. מבשלים את הריזוטו, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז ספג חלק מהנוזל, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את הצדפות, מולים, דיונון, צדפות ועגבניות, וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד פירות הים מבושל והאורז הוא אל דנטה, כ 6 דקות יותר. כמו האורז ממשיך לספוג את הנוזל, להוסיף יותר לפי הצורך.
הסר את הריזוטו מהחום והוסף את הפטרוזיליה, השום, הברנדי, שמן זית, Parmigiano-רג ' יאנו, אם משתמשים, ואת שאר 2 כפות חמאה. מערבבים היטב כדי לשחרר את העמילנים ולהפוך את שמנת ריזוטו. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוצים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Remove the risotto from the heat and add the parsley, garlic, brandy, olive oil, Parmigiano-Reggiano, if using, and the remaining 2 tablespoons butter. Stir well to release the starches and make the risotto creamy. Season to taste with salt and pepper, and serve immediately.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Parmigiano Reggiano
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר