ריזוטו שעורה עם חצילים ועגבניות
מתכון שעורה ריזוטו עם חצילים ועגבניות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 478 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, חצילים, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריזוטו שעורה עם חצילים ועגבניות, ריזוטו שעורה, ו ריזוטו שעורה עם שומר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חצילים, עגבניות, 2 כפות שמן, ו 1/4 כפית פלפל בקערה; לזרוק מעיל. מסדרים תערובת בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד עגבניות מתחילים להתמוטט חצילים הוא רך.
שלב מרק 2 כוסות מים בסיר בינוני; להביא לרתיחה (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 4 דקות או עד הבצל מתחיל חום. מערבבים שעורה ושום; לבשל 1 דקה.
להוסיף יין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל כמעט מתאדה, תוך ערבוב כל הזמן.
להוסיף תערובת 1 כוס מרק למחבת; להביא לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, תוך ערבוב כל הזמן.
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 40 דקות בסך הכל). מערבבים בעדינות בתערובת חצילים, הנותרים 1/4 כפית פלפל, ומלח. למעלה עם גבינה, בזיליקום, ואגוזים.