ריזוטו תפוחים ירוק
ריזוטו תפוחים ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אורז arborio, פטרוזיליה עלה שטוח, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלמון סקוטי עם זיגוג דבש שאלוט-כמהין, סרטן גוש וריזוטו תפוחים ירוק, וריבת חבושים, ריזוטו ירוק, ו ריזוטו ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות חמאה מתוקה ושמן זית כתית עד, נמסים יחד.
מוסיפים בצל ומבשלים על חום בינוני עד רך עדיין לא השחמה.
מוסיפים תפוחים ואורז ומבשלים כ -3 עד 4 דקות, עד שהאורז רכש איכות פנינה אטומה.
מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה.
מוסיפים מספיק ציר עוף חם כדי לכסות אורז ומבשלים עד שרמת הנוזל יורדת מתחת לחלק העליון של האורז. המשך בישול, הוספת מלאי ערבוב כל הזמן עד רוב המניות נעלם, על 15 עד 18 דקות.
האורז צריך להיות רך ועדיין לשמור על נשיכת "אל דנטה". מערבבים את הנותרים 2 כפות חמאה, גבינה מגוררת ופטרוזיליה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מגישים מיד עם גבינה מגוררת נוספת בצד.