ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין
ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה בתוספת שמן כמהין, עלי מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ריקוטה גנודי עם רוטב פומודורו, רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר, ו נודי ריקוטה תרד עם רוטב עגבניות רוזמרין (פחמימות נמוכות) (מתכונים דומים).
הוראות קו קערה בינונית עם מספר שכבות של מגבות נייר. כפית גבינת ריקוטה לקערה.
תן ניקוז לפחות 30 דקות עד 1 שעה.
ביט ביצה, 1/3 כוס פקורינו רומנו גבינה, מלח, ופלפל לבן בקערה גדולה להתמזג.
מפזרים 3/4 כוס קמח מעל ומערבבים בעדינות כדי להתמזג. כיסוי וצנן בצק 1 שעה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
קו מעוטר גיליון אפייה עם לעטוף פלסטיק.
מניחים קצת קמח בקערה. עבור כל גנודי, מגלגלים בעדינות 1 כפית מלאה בצק לכדור.
מוסיף לקמח; לזרוק את המעיל בקלילות, בעיצוב לתוך יומן קצר.
מניחים על תבנית אפייה. האם קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.
חום 1 כף שמן בסיר גדול או מחבת גדולה במיוחד על חום בינוני גבוה.
הוסף 3 פרושוטו פרוסות. מבשלים עד תחילת חום, על 2 דקות לכל צד.
העבר למגבות נייר. חזור עם פרושוטו שנותר.
מוסיפים עלי מרווה שלמים לסיר; sauté עד פריך, על 1 דקה לכל צד.
חום שנותר 4 כפות שמן באותו סיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את כל הפטריות, שאלוט, קורנית ומרווה קצוצה. Sauté עד פטריות חום ונוזלים להתאדות, על 12 דקות.
מוסיפים מרק לאותו סיר ומרתיחים עד מעט מופחת, מגרד את חתיכות משחי, על 7 דקות.
מוסיפים 1 כפית שמן כמהין ותערובת פטריות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה רוטב יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מבשלים את גנודי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, על 8 דקות.
להוסיף חמאה; לזרוק עד מעורבב. באמצעות מסננת, להעביר את נודי לסיר עם רוטב. לזרוק על חום בינוני עד מעילי רוטב gnudi. מתבלים במלח ופלפל.
העברה לקערה רדודה גדולה. קראמבל פרושוטו. למעלה עם עלי מרווה; לשרת עם פקורינו נוספים.
מרכיבים מנות :
177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה בתוספת תוספת לציפוי 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר (1/2 מקל) חמאה מקוררת, חתוך לקוביות 1 כף. חומץ ביין אדום תערובת עוגה טבעית באריזה 907 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פטריות בר טריות (כגון קרים, צדפה, ו shiitake stemmed), פרוס 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. גבינת ריקוטה טרייה 2 חתיכות טופי הית' בר מרווה טרייה קצוצה 1 צביטה גדול של פלפל לבן טחון 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מרק עוף במלח נמוך 5 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שמן זית כתית מעולה, מחולק 28 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 1/3 כוס מגוררת דק גבינת פקורינו רומאנו (על בתוספת תוספת להגשה 6 2 כפות חמאה מומסת פרושוטו דק פרוסות 12 עלי מרווה טריים 1 חתיכות טופי הית' בר לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 2 larges שאלוט, קצוץ 6 עלי קורנית טריים 1 אוראו ממולאים כפולים שמן כמהין שחור