רנדנג עוף בקארי-קוקוס
Rendang עוף בקארי קוקוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 849 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 68 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שאלוט, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד קוקוס מגורר unsweetened אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד אורז פריך פינוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Rendang עוף בקארי-קוקוס, בשר בקר אינדונזי (Rendang Sapi), ו עוף בקארי קוקוס לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את אבקת קארי, פלפל, עשב לימון, מיץ ליים ו 2 כפות של השמן. מתבלים במלח.
מוסיפים את העוף, פונים למעיל ומקררים במשך 4 שעות.
במעבד מזון, מחית את שאלוט, בצל, שום, ג ' ינג 'ר, אגוזים וצ' ילי.
במחבת עמוקה, מחממים את 1/3 כוס השמן הנותרת. מטגנים את הדבק צ ' ילה על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים את העוף עם המרינדה ומבשלים מעל חום מתון עד שהעוף הוא השחמה וכמעט מבושל דרך, כ -20 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס, הסוכר והקוקוס הקלוי ומבשלים על אש מתונה, מערבבים, עד שהעוף רך והרוטב עבה מאוד, כ -25 דקות. כפית את שמן ככל האפשר ולהשליך את עשב לימון. מתבלים במלח ומגישים.