קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

רסס שוקולד וטורט כמהין

רסס שוקולד וטורט כמהין
רסס שוקולד & טורט כמהין נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך חמאה, גלגלית זהב סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. טורט כמהין שוקולד, טורט שוקולד טראפל דקדנטי, ו טורט שוקולד-כמהין של ג'ון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 170C / מאוורר 150c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה קו הבסיס של בדיל springform 20cm. עבור הטורט, לשבור את השוקולד לתוך קערה להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות, ולהוסיף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חום עד נמס, מאשר לקחת את החום ומערבבים עד חלקה. מגניב במשך כ 5 דקות.
4
מערבבים בחלמונים ושקדים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
5
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ואז להתחיל להוסיף את הסוכר, כפית בכל פעם, עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים כפית או שתיים של החלבונים ביצה לתוך תערובת השוקולד כדי slacken אותו, ואז בזהירות לקפל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
כפית את התערובת לתוך פח מוכן ואופים במשך 30-35 דקות עד עלה ופשוט המשרד. מגניב בתוך הפח לפני היציאה אל תדאג אם זה סדקים ושוקע קצת. לקלף את הנייר בטנה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
לגנאש, שים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מחממים את השמנת עד ממש מתחת לנקודת הרתיחה, ואז שופכים על השוקולד, ערבוב. כאשר השוקולד נמס, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהתערובת מבריקה וחלקה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
9
חותכים את העוגה לשניים וכריך יחד עם שליש ganache. השתמש בשאר כדי לכסות את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
10
כדי לקשט, להמיס את החלב והשוקולדים הלבנים בנפרד, או בקערה קטנה על מחבת של מים רותחים או על בינוני במיקרוגל ב 30 שניות התפרצויות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
טפטוף לסירוגין על גבי הטורט. הטורט ישמור במיכל אטום במקרר עד שבוע אחד.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "