רפש עוף פשוט
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, רפש עוף פשוט יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם מלח, קרם מרוכז של מרק עוף, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 46%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טורקיה סלופ, סלופ נקניקיות, ו סלופ נקניקיות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
בקערת ערבוב גדולה שלבו את העוף, המרק, הגבינה, החלב, המלח, הפלפל והחמאה.
מערבבים יחד ויוצקים תערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס) למשך 5 עד 10 דקות או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, והתבשיל חם במרכז.