שום-בצל עוגת טורטיה
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 156 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מיונז, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בצל שום טורטיה, שום-בצל טורטייה מחסנית, ו טורטייה תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את השום הקלוי: מחממים התנור ל 375 מעלות.
חותכים את העליון 1/2 אינץ ' את ראשי השום ולהשליך.
מניחים את הראשים על פיסת נייר גדולה טפטוף עם שמן זית. לעטוף את לסכל בחוזקה; מניחים את החבילה בתבנית אפייה קטנה. צלי עד השום הוא רך ושח קל, 1 שעה.
מערבבים את שמן קנולה ובצל במחבת גדולה מעל חום בינוני. לבשל במשך 5 דקות, ערבוב (לא על חום).
מוסיפים את החמאה והסוכר; מבשלים, ערבוב לקרמל.
לאחר מקורר, לערבב את הבצל עם פרמזן, מיונז וכוסברה בקערה. לסחוט את השום הקלוי מתוך עורם ומערבבים לתוך תערובת הבצל. להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
הניחו בצד 1/3 של תערובת הבצל במקרר לרוטב הטבילה.
מורחים 2 כפות של התערובת הנותרת על גבי טורטייה לכסות עם טורטייה אחרת. חזור, להפיץ ולערום את טורטיות; לסיים עם טורטיה ללא תערובת על גבי. לעטוף את ערימת טורטייה בניילון נצמד ולתת להגדיר במשך 12 עד 24 שעות במקרר.
לאחר הערימה הקימה, לחתוך 16 טריזים. מחממים גריל או מחבת גריל; טריזים חמים על חום בינוני עד ששני הצדדים מסומנים.
מערבבים את תערובת הבצל השמורה עם חומץ בלסמי כדי להפוך את רוטב הטבילה.