קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

צ'לופות סטייק ושעועית שחורה

צ'לופות סטייק ושעועית שחורה
צ'לופות סטייק ושעועית שחורה יכולות להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 573 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שעועית שחורה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, וזה טוב. נסו שעועית שחורה ומרק סטייק, סטייק אגף עם סלסה שעועית שחורה, ו סטייק סיר איטי וצ'ילי שעועית שחורה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
לטורטיות: חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים את הטורטיות על תבנית עם נייר אפייה, מברישים את שני הצדדים בשמן ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים עד להזהבה ופריכה, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
לסטייק הקוביה: זורקים את רצועות הסטייק עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק קובייהסטייק קובייה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מחממים 2 כפות מהשמן במחבת גדולה על אש גבוהה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים מחצית מהרצועות ומבשלים, זורקים עד שהרצועות משחימות מכל הצדדים, אך לא מבושלות לחלוטין, 1 עד 2 דקות.
7
מוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה גדולה וחוזרים על הפעולה עם החצי השני.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוציאים את כל כף השמן מלבד 1 מהמחבת ומנמיכים את האש לבינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את הבצל ו 1/2 כפית מלח. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד להזהבה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מוסיפים את השום ואת 1/4 כפיות של אורגנו ומבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
11
מוסיפים את המרק ומערבבים בעזרת כף עץ כדי לשחרר את כל החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
12
מוסיפים את רצועות הסטייק ואת כל המיץ שהצטבר ומבשלים עד להסמכה קלה, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
13
מסירים מהאש ומוסיפים את יתרת 1/4 כפית האורגנו, גרידת הליים ומיץ הליים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את אבקת הצ ' ילי. מבשלים עד ריחני, כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את השעועית השחורה וזורקים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
3
מוסיפים את המרק, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומביאים לרתיחה. בעזרת מועך, לרסק את השעועית השחורה, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשלב לתוך המרק, עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מסירים מהאש.
5
למנגו צ 'ילי-ליים: זורקים את המנגו עם גרידת הליים, מיץ הליים, אבקת הצ' ילי ו -1 / 8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
להרכבת החלופות מורחים שכבה דקה של שעועית שחורה מרוסקת על כל טורטיית תירס פריכה ומחלקים ביניהם את הסטייק. מעליו מעט מנגו צ 'ילי-ליים ומגישים עם טריזי ליים וג' לפנוס כבוש.
מרכיבים שתצטרך
סלסה עגבניות-צ'יפוטלהסלסה עגבניות-צ'יפוטלה
טורטיה תירסטורטיה תירס
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
סיד טריזסיד טריז
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

מרכיבים

1206 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית שחורה, שטופה ומרוקנתשעועית שחורה, שטופה ומרוקנת0(יכול להיות או להרחיק)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף11 קילו קישואים,1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף8טורטיות תירסטורטיות תירס1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחון דקשום, טחון דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלחי ליים, להגשהפלחי ליים, להגשה1(יכול להיות או להרחיק)גרידת ליים מגוררת דקגרידת ליים מגוררת דק2מנגו בשל מוצק, קלוף, זרע וחתוך לקוביות קטנותמנגו בשל מוצק, קלוף, זרע וחתוך לקוביות קטנות320אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל בינוני, פרוס דק (אודותבצל בינוני, פרוס דק (אודות1(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובש, מרוסקאורגנו מיובש, מרוסק2(חוֹרֶף)ג'לפנוס כבוש קצוץ גס, לקישוטג'לפנוס כבוש קצוץ גס, לקישוט454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק, פרוס דק לרצועות בגודל 3 עד 4 אינץ', בעובי 1/4 אינץסטייק, פרוס דק לרצועות בגודל 3 עד 4 אינץ', בעובי 1/4 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות11 קילו קישואים,2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות4(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות5(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שארל דה קזנוב טטה דה קובי ברוט. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
הבועות העדינות יוצרות חוט גדול על רקע זהוב. אף פירותי וטעמי סוכר שעורה ובריוש טעימים ומתמשכים. יין תוסס מאוד שהוא מאוד תכליתי. זוהי שמפניה בהירה, נוחה לכל צד!שמפניה זו משתלבת היטב עם רכיכות, מנות חזיר, גבינות עדינות ורכות ודגים עשירים.תערובת: 10% שרדונה, 30% פינו מיוניה, 60% פינו נואר