שומר קלוי
אם יש לכם נורות שומר, שמן זית כתית מעולה, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שומר קלוי שמנת ומרק גזר עם שמן שומר שום שחור, שומר - שפשף בשר חזיר Tenderloin עם טריזים שומר קלוי, ו שומר - שפשף בשר חזיר Tenderloin עם טריזים שומר קלוי.
הוראות
לזרוק טריזים שומר עם שמן זית בלסמי: מחממים תנור ל 204° (205°C).
מניחים את הפרוסות השומר בקערה וזורקים אותם עם 1 עד 2 כפות שמן זית, רק מספיק כדי לצפות אותם.
מפזרים חומץ בלסמי, שוב רק מספיק כדי מעיל.
צולים את השומר: קו מחבת צלייה או תבנית אפייה סילפט או רדיד אלומיניום מוברש בשמן זית. מסדרים את טריזי השומר על המחבת וצולים אותם ב 204° (205°C) במשך 40 דקות או עד טריזי השומר מבושלים דרך ומתחיל caramelize בקצוות.