שומשום מצופה טונה עם קרם ג'ינג'ר
שומשום מצופה טונה עם קרם ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 777 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך מלח ופלפל, יין, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שומשום מצופה טונה עם אורז ג'ינג'ר-בוטנים, שומשום קרוש Ahi טונה עם רוטב סויה ג'ינג'ר ליים, ו שומשום מצופה טונה עם רוטב ג'ינג'ר גזר.
הוראות
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, בצל ושום ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, 5 דקות.
מוסיפים את החומץ, מיץ תפוזים, מירין, יין ו Sriracha ומבשלים עד הנוזל הוא כמעט התאדה, 10 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד מופחת בחצי, 15 דקות. מסננים את הרוטב, מתבלים במלח ופלפל; להתחמם.
מתבלים את הטונה במלח ופלפל וממלאים את שני הצדדים בשומשום. במחבת nonstick, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מוסיפים את הטונה; מבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד זרעי שומשום משחימים והטונה היא בינונית-נדירה, 5 דקות. חותכים את הטונה 1/3 אינץ עבה ומגישים עם קרם ג ' ינג ' ר אטריות זכוכית מוקפץ.