קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות92
מגזין

שומשום צרוב טונה עם אטריות סויה ליים

שומשום צרוב טונה עם אטריות סויה ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שומשום צרוב טונה עם אטריות ליים סויה. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1185 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ מ-2 לימונים, רוטב סויה, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. נסו שומשום צרוב טונה עם לימון ג'ינג'ר מתכון ויניגרט, שומשום קרוש טונה & אבוקדו עם אטריות שומשום חריף קישואים, ו שומשום צרוב טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטף את הטונה יבש עם מגבות נייר ועונה משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
יוצקים את זרעי השומשום על צלחת רחבה, ומעילים את הטונה משני הצדדים עם הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
3
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד עישון. לצרוב את הטונה 1 דקה בכל צד עבור doneness בינוני (30 שניות כל צד לנדיר, 90 שניות עד 2 דקות לכל צד עבור עשוי היטב).
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים טונה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
5
מוסיפים את האספרגוס למחבת ריקה עכשיו ומבשלים רק עד חרוך, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות. ממש לפני הסרת האספרגוס, להוסיף כל זרעי שומשום מן הצלחת כי לא מקל על הטונה למחבת ומבשלים על חום בינוני עד הזהב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בקערה גדולה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, המים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את האטריות, הבצל הירוק, הכוסברה, האספרגוס, זרעי שומשום קלויים, וזורקים לשלב. צלחת אטריות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
חותכים כל סטייק טונה לשניים, ומבט על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מוטמוט
9
לשרת!

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה