קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

שוקיים כבד עם בצל, בייקון ותפוחי אדמה

שוקיים כבד עם בצל, בייקון ותפוחי אדמה
כבד עגלים עם בצל, בייקון ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו טימין, בצל, כבד עגלים ל 4 אפילו חתיכות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: כבד עגלים עם פנצ'טה, מרווה ופירה, כבד שוקיים מוקפץ, ו כבד עגל מרווה ותימין עם פטריות בר ופנצ'טה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לפרוסות עבות 3/4 אינץ'.
3
מחממים תנור ל 93° ומניחים מחבת צלייה או תבנית אפייה גדולה בפנים. מבשלים בייקון במחבת גדולה; פעם שומן שניתנו בייקון הוא פריך, להסיר ולנקז על מגבות נייר ומניח בתנור.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן בייקון ולהזמין את השאר. החזרת מחבת לחום בינוני, מוסיפים בצל וקורנית ומבשלים עד שהבצל רך וחום, כ -10 דקות. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל; מסירים מהמחבת ומניחים בתנור יחד עם בייקון מבושל. להחזיר מחבת לחום בינוני-גבוה; להוסיף 1 כף שומן בייקון בחזרה למחבת, ולאחר מכן להוסיף חצי תפוחי אדמה פרוסים ומבשלים עד פריך. חזור עם שאריות תפוחי אדמה, הוספת שומן בייקון נוסף במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בייקון מבושלבייקון מבושל
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יבש כבד טפיחה, ואז לדלות בקמח. לנקות מחבת, ואז למקם בחזרה על חום בינוני ולהוסיף חמאה. לאחר הקצף שוכך, להוסיף כבד ומבשל עד החיצוני יצר קרום קל, אבל בפנים הוא עדיין רך, על 4 דקות לכל צד (בהתאם עובי). מחלקים תפוחי אדמה, בצל, בייקון וכבד באופן שווה בין ארבע צלחות, ומגישים חם עם IPA.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כבדכבד
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
IpaIpa
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי