קושיקשה
מוכן ב29 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

שוק הדגים פולטון Cioppino עם קרוטונים שאור

שוק הדגים פולטון Cioppino עם קרוטונים שאור
Fulton שוק דגים Cioppino עם קרוטונים שאור דורש בערך 29 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 508 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם יין, חמאה, שרימפס וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: מרק דגים + קרוטונים שאור מפרץ הישן, קרוטונים שום שאור, ו קרוטונים שום שאור.

הוראות

1
בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את מלאי הדגים, עגבניות מנוקזות, ביי ותימין ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם במשך כ 10 דקות
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מלאי דגיםמלאי דגים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
בעוד המרק הוא בישול, חום 2 כפות שמן על חום גבוה במחבת סאוט גדולה נפרדת. מתבלים את הבס משני הצדדים במלח ופלפל ומבשלים עד לחום זהוב משני הצדדים, כ-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בסבס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר לצלחת.
8
לאותו מחבת, להוסיף עוד 2 כפות של שמן, העונה שרימפס לטחון עד חום זהוב קלות, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר לצלחת עם הבס.
מרכיבים שתצטרך
בסבס
10
מוסיפים את הצדפות, מולים, בס ושרימפס למרק מופחת ומבשלים עד שהצדפות והמולים פתוחים, משליכים את כל זה לא נפתח, כ 3 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ואת הטרגון ומתבלים עם דבש, מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בסבס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
מוסיפים רוטב חריף, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
12
מחבת גריל מחממת לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
13
מערבבים יחד חמאה ורסק אנשובי בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מברשת לחם עם שמן בצד 1 ועונה עם מלח ופלפל. גריל, צד שמן למטה על מחבת גריל שחומם מראש עד חום זהוב קלות, להתהפך ולהמשיך צלייה עד חום זהוב קלות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
15
הסר לחם לצלחת ומרח חלק מתערובת החמאה-אנשובי בצד המנוסה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
16
חותכים כל פרוסה לשניים, לרוחב.
17
מניחים 1/2 פרוסת לחם בכל קערה, מצקת חלק מהתערובת על גבי הדף עם שארית 1/2 פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםעטיפת כף משחת אנשוביעטיפת כף משחת אנשובי1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזותעגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי דגיםמלאי דגים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טריים קצוצים בגסותעלי פטרוזיליה טריים קצוצים בגסות33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי טרגון טריים קצוציםעלי טרגון טריים קצוצים4sprigsעלי טימין טרייםעלי טימין טריים6ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים3מקפיםמעט רוטב חריףמעט רוטב חריף8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי32צדפות littleneckצדפות littleneck24מולים, שפשף debeardedמולים, שפשף debearded63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק8שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק0חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה בס, לחתוך לריבועים 2 אינץפילה בס, לחתוך לריבועים 2 אינץ16largesשרימפס, פגז ו deveinedשרימפס, פגז ו deveined1אינצ ' יםפרוסות עבות לחם שאורפרוסות עבות לחם שאור53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.