Fulton שוק דגים Cioppino עם קרוטונים שאור דורש בערך 29 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 508 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם יין, חמאה, שרימפס וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: מרק דגים + קרוטונים שאור מפרץ הישן, קרוטונים שום שאור, ו קרוטונים שום שאור.
הוראות
1
בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את מלאי הדגים, עגבניות מנוקזות, ביי ותימין ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם במשך כ 10 דקות
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מלאי דגים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
בעוד המרק הוא בישול, חום 2 כפות שמן על חום גבוה במחבת סאוט גדולה נפרדת. מתבלים את הבס משני הצדדים במלח ופלפל ומבשלים עד לחום זהוב משני הצדדים, כ-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר לצלחת.
8
לאותו מחבת, להוסיף עוד 2 כפות של שמן, העונה שרימפס לטחון עד חום זהוב קלות, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר לצלחת עם הבס.
מרכיבים שתצטרך
בס
10
מוסיפים את הצדפות, מולים, בס ושרימפס למרק מופחת ומבשלים עד שהצדפות והמולים פתוחים, משליכים את כל זה לא נפתח, כ 3 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ואת הטרגון ומתבלים עם דבש, מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
ספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
מוסיפים רוטב חריף, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
12
מחבת גריל מחממת לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
13
מערבבים יחד חמאה ורסק אנשובי בקערה קטנה. תניח בצד.
מברשת לחם עם שמן בצד 1 ועונה עם מלח ופלפל. גריל, צד שמן למטה על מחבת גריל שחומם מראש עד חום זהוב קלות, להתהפך ולהמשיך צלייה עד חום זהוב קלות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
15
הסר לחם לצלחת ומרח חלק מתערובת החמאה-אנשובי בצד המנוסה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה
16
חותכים כל פרוסה לשניים, לרוחב.
17
מניחים 1/2 פרוסת לחם בכל קערה, מצקת חלק מהתערובת על גבי הדף עם שארית 1/2 פרוסת לחם.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.