שורש ירקות, אגס ערמון ראגו
שורש ירקות, אגס ערמון ראגו נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך קורנית, מלח ופלפל, שורש סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Buttery שורש ירקות Ragout, מרק ירקות שורש קלוי עם ציפוי אגס כרוב ניצנים, ו מרק שורש ערמונים וסלרי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את שורש הסלרי ומרתיחים עד למכרז, כ 6 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר תבנית אפייה גדולה.
מוסיפים את הלפת לסיר ומבשלים עד למכרז, כ 5 דקות.
מעבירים לתבנית האפייה. חזור עם האגסים, מבשל אותם במשך 2 דקות והעברת אותם לתבנית האפייה.
מוסיפים את הסלק לסיר ומבשלים במשך 15 דקות.
מסננים את הסלק ומעבירים לצלחת גדולה.
תן מגניב מעט, ואז לקלף ורבע סלק.
מוסיפים את שמן הזית, וכאשר הוא חם, מוסיפים את השום, שאלוט ותימין ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את המניה ומרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס, על 5 דקות.
מוסיפים את שורש הסלרי, לפת ואגסים, מכסים ומבשלים על חום גבוה בינוני, מתקפלים בעדינות כמה פעמים עם מרית גומי חסינת חום, עד מחומם דרך.
מוסיפים את הסלק והערמונים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד מחומם דרך, כ 3 דקות. מערבבים בעדינות את החמאה, מעבירים את הסמרטוט לקערה ומגישים.