שזיפים בגריל מזוגג בלסמי עם גלידת וניל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו שזיפים בגריל מזוגגים בלסמיים עם גלידת ונילן. מתכון ידידותי ללא גלוטן, ללא חלב ופודמפה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 466 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 11 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חומץ בלסמי, עור, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו מוצרלה באפלו עם שזיפים מזוגגים בלסמיים, צנוברים ונענע, שזיפים בגריל עם זיגוג בלסמי דבש, ו שזיפים בגריל עם זיגוג בלסמי רוזמרין ומסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת גריל לחום גבוה.
מזלפים פירות עם שמן כדי שלא יידבק וצולים שזיפים 3 דקות מכל צד.
בזמן שהפירות צולים, יוצקים חומץ בלסמי לסיר קטן ומניחים סיר על אש בינונית גבוהה. כאשר חומץ מתחמם לרתיחה, להפחית חומץ בחצי, 1 עד 2 דקות.
שלב בקערה קטנה סוכר, וניל ומיץ לימון ופלפל.
מניחים פירות חמים בגריל על צלחות קינוח.
מזלפים את הזיגוג הבלסמי על פירות ומגישים.