שיבולת שועל ופרפאי פירות יער טריים עם קרם שנטילי מ ' Treme
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל ופרפאיטס ברי טרי עם קרם שנטילי מ 'Treme. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 785 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 75 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פירות יער טריים בשלים עם קרם שנטילי, מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם, ו קרם פירות יער מעורב.
הוראות
בערך 2 שעות לפני הרכבת parfaits להגשה, אם באמצעות תותים, גזע אותם לחתוך לחתיכות באותו גודל כמו פירות יער אחרים. שים את כל פירות יער בקערת זכוכית בינונית, קרמיקה או נירוסטה. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר מגורען וליקר ומערבבים עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מוסיפים את הליקר הממותק לגרגרים ומערבבים בעדינות עם מרית גומי עד שהגרגרים מצופים היטב בסירופ, נזהרים לא לשבור את הגרגרים. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד שמוכנים להגיש, תוך ערבוב עדין מאוד כל 45 דקות עם המרית.
בינתיים, לבשל את שיבולת השועל על פי הוראות החבילה. ואז לכסות ולהניח בצד בטמפרטורת החדר עד מוכן לשרת.
ממש לפני הרכבת parfaits, לחמם בעדינות את שיבולת השועל על אש נמוכה; רזה עם קצת מים, במידת הצורך. (זה לא צריך להיות חם מדי, או שזה ימיס את קרם Chantilly.)
מוסיפים את החמאה ואת הסוכר החום ומערבבים לערבב היטב. כיסוי כדי להתחמם ולהניח בצד.
גם ממש לפני הרכבת, להפוך את השמנת: בקערה גדולה, לשלב את השמנת הכבדה, שמנת חמוצה, ליקר, וניל.
לטאטא ביד או באמצעות מיקסר חשמלי להגדיר על מהירות בינונית, להכות את התערובת רק עד פסגות רכות טופס, 5 עד 10 דקות אם מכות ביד או כ 3 דקות אם באמצעות מיקסר חשמלי.
כדי להרכיב את parfaits, שכבה בכל כוס 2 כפות שיבולת שועל, ואז 2 כפות גרגרים סחוטים, ואז 2 כפות קרם שנטילי, ואז עוד 2 כפות שיבולת שועל. למעלה עם יותר פירות יער, מחלק אותם באופן שווה, ולסיים עם 1 כף קרם שנטילי על גבי פרפה עם כמה יותר פירות יער לקישוט.
מגישים בבת אחת, עם כפות ארוכות מטופלים.