קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

שיבולת שועל, תאנה, ומוטות אגוז

שיבולת שועל, תאנה, ומוטות אגוז
שיבולת שועל, תאנה, וחטיפי אגוז יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 144 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, תמצית ונילן, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שיבולת שועל, תאנה, ומוטות אגוז, אגוזים ממולאים בשוקולד-חטיפי שיבולת שועל, ו דגני שיבולת שועל עם קרמל ואגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר בינוני גלי. מביאים להתבשל חום בינוני, ערבוב עד sugardisolves. להפחית את החום לנמוך. כיסוי וsimmer 5 דקות. Uncover ו simmeruntil תאנים הם רכים מאוד מילוי הוא עבה, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מערבבים מיץ inlemon ווניל, ואז אגוזי מלך.מגניב לגמרי. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא טמפרטורת toroom לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1
מתלה עמדה בשליש העליון של ארוגים מחממים ל 350°f. ספריי 13x9x2 אינץ מתכת תבנית אפייה עם ריסוס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מערבבים שיבולת שועל ו-5 המרכיבים הבאים בקערה גדולה ומקציפים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להוסיף קוביות חמאה"."שימוש בקצות האצבעות, תערובת untilmixture יוצר גושים לחים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
4
לחץ היטב על מחצית תערובת הקרום (about3 כוסות) על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מורחים באופן שווה על פני הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
מפזרים להישאר תערובת שלחלוף מילוי; לחץ כדי לדבוק.
7
אופים ברים עד חום עמוק ומוצקכדי לגעת, כ -35 דקות. מגניב במחבת onrack.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
חותכים לרוחב לתוך 6 רצועות. הפוך 8lengthwise חתכים, יצירת 2x1 אינץ bars.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. Coverpan עם נייר; לאחסן בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מניחים אבקת סוכר בקערה בינונית.באמצעות מרית צרה, להסיר כמו פגר כפי הרצוי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגלגלים חצי מבארסין עם אבקת סוכר למעיל. מסדרים מוטות coatedbars וברים פשוטים לסירוגין על מגש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
עבור אחסון ארוך יותר, לכסות מחבת וצינה. ברים ימשיכו oneweek, אבל הקרום יהיה לרכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בתיאבון