שייק תות ירוק פופס
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו שייק תות ירוק פופס, שייק תות-בננה פופס, ו שייק תות ללא חלב פופס (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מקום 1 יוגורט וניל צרפתי מיכל ותותים. כיסוי; להתמזג עד חלקה. כף 2 כפות תערובת לתוך כל 5 (5-עוז) כוסות נייר. מכסים כוסות עם רדיד; להכניס מקל מלאכה למרכז של כל פופ. (או למלא תבניות פופ קרח על פי הוראות היצרן.) לשים את התערובת שנותרה בקערה; כיסוי ושמירה על קירור. הקפא קופץ על 2 שעות או עד קפוא.
בבלנדר, מניחים יוגורט פאי ליים מפתח, תרד ומיץ תפוחים. כיסוי; להתמזג עד חלקה. כאשר השכבה הראשונה קפואה, להסיר רדיד מ pops.
יוצקים על 1 1/2 כפות תערובת תרד בכל כוס על שכבה קפואה. שים את התערובת שנותרה בקערה; לכסות ולקרר. להחזיר לסכל כדי פופס לתמוך מקלות. להקפיא על 2 שעות או עד קפוא.
חזור עם הנותרים תות ותרד שכבות, הקפאה לפחות 2 שעות בין השכבות.