קושימומחה
מוכן ב1 ש, 12 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

שיפודים ארגנטינאים עם רוטב סטייק חומץ שרי ובצל ירוק בגריל

שיפודים ארגנטינאים עם רוטב סטייק חומץ שרי ובצל ירוק בגריל
שיפודים ארגנטינאים עם רוטב סטייק חומץ שרי ובצל ירוק בגריל עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 1312 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 54% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות והרימו פלפלי ג'לפנו, פטרוזיליה עלים שטוחים, מולסה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 12 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה אדיר. נסו תבלין ספרדי שפשף עין צלע עם רוטב סטייק חומץ שרי, מתלה חזיר בגריל עם רוטב מנגל חומץ שרי, ו סטייק בגריל וביצים בסגנון ארגנטינאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הפטרוזיליה, הכוסברה, השום, הפלפלים והשמן במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפליםפלפלים
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה, מוסיפים את הבקר וזורקים לציפוי בתערובת. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מחממים את הגריל לגובה. משפדים 2 חתיכות מהבקר על 2 שיפודים כך שהבשר מונח שטוח על הגריל. מתבלים את הבשר משני הצדדים במלח ופלפל וצולים על הגריל עד להזהבה, חרוך מעט משני הצדדים ומבושל עד בינוני-נדיר, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
גרילגריל
5
מברישים את הבצל הירוק בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים 2 עד 3 דקות לכל צד או עד שחרוך מעט ופשוט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל ירוקבצל ירוק
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מגישים שיפודים עם בצל ירוק בגריל ורוטב סטייק חומץ שרי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
בצל ירוקבצל ירוק
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
7
מערבבים את הפטרוזיליה, הכוסברה, השום, הפלפלים והשמן במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפליםפלפלים
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה, מוסיפים את הבקר וזורקים לציפוי בתערובת. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מחממים את הגריל לגובה. משפדים 2 חתיכות מהבקר על 2 שיפודים כך שהבשר מונח שטוח על הגריל. מתבלים את הבשר משני הצדדים במלח ופלפל וצולים על הגריל עד להזהבה, חרוך מעט משני הצדדים ומבושל עד בינוני-נדיר, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
גרילגריל
10
מברישים את הבצל הירוק בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים 2 עד 3 דקות לכל צד או עד שחרוך מעט ופשוט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל ירוקבצל ירוק
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
מגישים שיפודים עם בצל ירוק בגריל ורוטב סטייק חומץ שרי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
בצל ירוקבצל ירוק
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
12
מניחים את הפלפלים, החומץ, החרדל, חזרת, הדבש, המולסה, ווסטרשייר, המלח והפלפל במעבד מזון או בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. יכול להתבצע 1 יום מראש וקירור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
חזרתחזרת
מולסהמולסה
חרדלחרדל
פלפליםפלפלים
חומץחומץ
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
13
מניחים את הפלפלים, החומץ, החרדל, חזרת, הדבש, המולסה, ווסטרשייר, המלח והפלפל במעבד מזון או בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. יכול להתבצע 1 יום מראש וקירור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
חזרתחזרת
מולסהמולסה
חרדלחרדל
פלפליםפלפלים
חומץחומץ
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר