שיפודי שרימפס משמש
אם 68 סנט למנה נופל בתקציב שלך, שיפודי שרימפס משמש יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם זנגביל, שמן שומשום אסייתי, פרושוטו מהמעדנייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: שיפודי משמש ורוזמרין, שיפודי עוף-משמש, ו שיפודי ארנב ומשמש.
הוראות
הכן גריל לחום גבוה (450 עד 550; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 2 עד 4 שניות).
מחממים שמן בסיר קטן על חום בינוני. לבשל שום וג ' ינג ' ר עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים ריבה, מיצים ורוטב סויה ומבשלים עד הבשלה. למדוד זיגוג 1/2 כוס ולהגדיר שנותר בצד.
לעטוף פרושוטו רצועת סביב שרימפס חוט על שיפוד. שרימפ ומשמש השחלה חלופיים, 2 חתיכות לכל שיפוד.
לבשל שיפודי שרימפס, מפנה לפי הצורך וצחצוח עם זיגוג 1/2 כוס שמורה, עד סימני גריל מופיעים שרימפס אטום, על 8 דקות.
מפזרים בצל ירוק ומגישים עם רוטב נוסף בצד.