קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות80
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

שישה עשר ספייס שפשף סלט יון עם גבינת עיזים בגיל, עולש לבן ופטריות בר

שישה עשר ספייס שפשף סלט יון עם גבינת עיזים בגיל, עולש לבן ופטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שישה עשר ספייס שפשף סלט יון עם גבינת עיזים בגיל, עולש לבן פטריות בר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 811 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, שמן זית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, פטריות בר, סלק קלוי וסלט גבינת עיזים עם פירה בצל, ו כרוב וסלט פארו עם גבינת עיזים מיושנת.

הוראות

1
שדיים העונה עם מלח משני הצדדים. לדלות שדיים לשפשף, צד העור למטה בלבד, הקשה על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מבשלים את יון, לשפשף בצד למטה, במחבת עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. הפוך ומבשל במשך 2 עד 3 דקות עבור doneness בינוני. מחלקים את עולש לבן בין 4 צלחות. חותכים את יון על ההטיה לתוך 4 פרוסות ולסדר על גבי עולש.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים עם גבינת עיזים. מצקת את ויניגרט פטריות בר בקלילות מעל הירוקים ויריונים ומסביב לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
4
מקשטים עם עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5
מערבבים את כל החומרים בקערה. ישמור מאוחסן במיכל אטום במשך 6 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מקציפים יחד את החומץ, שאלוט וחרדל בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא בשמן זית לטאטא עד emulsified, לטאטא בשמן כמהין ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מקפלים את הפטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמן כמהיןשמן כמהין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עולש לבן, גזוז, שטף, וטופח יבשעולש לבן, גזוז, שטף, וטופח יבש2חתיכות טופי הית' ברצ'ילה דה ארבולצ'ילה דה ארבול12 כפיות אבקת שוםאבקת pasilla צ'ילהאבקת pasilla צ'ילה2חתיכות טופי הית' בראבקת צ'יפוטלה צ' ילהאבקת צ'יפוטלה צ' ילה4שרימפס וורידיםעירית קצוצה דק, לקישוטעירית קצוצה דק, לקישוט2חתיכות טופי הית' ברבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שדיים יוןשדיים יון2חתיכות טופי הית' ברפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת עיזים מיושנת, מתפוררתגבינת עיזים מיושנת, מתפוררת2חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםציפורן טחוןציפורן טחון12 כפיות אבקת שוםכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname12 כפיות אבקת שוםשומר קרקעשומר קרקע2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע12 כפיות אבקת שוםסוכר חום בהירסוכר חום בהיר227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות בר (oyster, cremini, ו shiitake) קצוץפטריות בר (oyster, cremini, ו shiitake) קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2חתיכות טופי הית' ברכָּתֵףכָּתֵף1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום4שרימפס וורידיםמלחמלח4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1קטןשאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםשמן כמהין לבןשמן כמהין לבן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שרדונהחומץ שרדונה