שלבורן קאנטרי אין אויסטר, בשר בקר, גינס פאי
Shelburne Country Inn אויסטר, בשר בקר, עוגת גינס דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם עלי דפנה, בירה מוצקה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו Oyster-Chard Gratin שוויצרי עם בייקון כפרי, בשר בקר ועוגת גינס, ו בשר בקר ועוגת גינס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין תבשיל, לשלב בצל 3/4 כוס, רסק עגבניות, טימין, עלי דפנה, ובירה בשקית פלסטיק zip העליון גדול.
מוסיפים בשר בקר; חותם ומרינדה במקרר 4 עד 24 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר בשר משקית, הזמנת המרינדה.
מבשלים תפוחי אדמה וגזר במים רותחים 7 דקות; לנקז. לשטוף במים קרים; לנקז.
מחממים תנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 3/4 בצל ושום כוס; לטגן 2 דקות.
הוסף בשר; לבשל 3 דקות או עד השחמה. כף קלה 1/4 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מפזרים 1/4 כוס קמח על תערובת הבשר, ערבוב למעיל. לבשל 2 דקות. בהדרגה להוסיף מרינדה שמורה, ערבוב היטב, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר, תרד, 1/4 כפית מלח ופלפל; מבשלים 20 דקות או עד שתפוחי אדמה רכים. להשליך קורנית ועלי דפנה.
הסר מהחום, וקריר מעט. כפית לתוך צלחת עוגה עמוקה 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם צדפות.
כדי להכין את הקרום, כפית קלות 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
שלב 1 קמח כוס 1/4 מלח כפית בקערה, לחתוך בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים משטח עם מי קרח, 1 כף בכל פעם, משליך עם מזלג עד לח ומתפורר (לא יוצרים כדור).
הקש תערובת בעדינות לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה; לכסות עם ניילון נוסף לעטוף. צ ' יל במשך 15 דקות.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 11 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא במשך 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר 1 גיליון של פלסטיק לעטוף; להתאים את הבצק מעל תערובת בשר בקר.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. מקפלים את הקצוות בתערובת בשר.
מברשת פני השטח עם חלב. פירס העליון של הבצק עם מזלג; אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד המילוי הוא מבעבע וקרום הוא השחמה.