שלושה פלפל בקר
בשר עם שלושה פלפל יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח, פלפל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), פלפל בקר, ו פשטידת בקר ופלפל.
הוראות
שלב 1/2 כפית קורנפלור, 1/2 כפית סוכר, מלח, סטייק צלע בקערה בינונית; לזרוק מעיל. תניח בצד.
שלב 2 כפיות קורנפלור, 1/2 כפית סוכר, מרק, רוטב סויה, ופלפל שחור, ערבוב עם מקצף עד הסוכר מתמוסס; להפריש.
שמן חום ב ווק או מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל הירוק, זנגביל ושום; מוקפץ 10 שניות.
מוסיפים תערובת בשר; מוקפץ 3 דקות או עד לסיום.
הסר את תערובת הבשר מן המחבת; לכסות ולשמור חם.
מוסיפים אפונה ופלפלים למחבת; מערבבים ומטגנים 4 דקות או עד פריך.
מוסיפים תערובת בשר ומרק למחבת; לבשל 2 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.