שליו בגריל עם פולנטה לבנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שליו בגריל עם פולנטן לבן. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם חלב, פטרוזיליה, פלחי לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שליו מטקסס בגריל, שליו אסייתי בגריל, ו שליו בגריל עם מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב וחצי וחצי לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן, כבד. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס קמח תירס, ערבוב עם מקצף. להפחית את החום לנמוך, ולבשל במשך 5 דקות או עד פולנטה עבה וקרם, ערבוב מדי פעם. מערבבים בחמאה, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ו 1/8 כפית אגוז מוסקט. תתחמם.
מניחים את שליו, צד השד למטה, על משטח חיתוך.
חותכים את השליו בחצי לאורכו לאורך עמוד השדרה, חיתוך ל, אבל לא דרך, בצד השני.
מפזרים את השליו עם הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל שחור, ופטרוזיליה טחון.
מניחים את שליו על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, גריל 6 דקות בכל צד או עד שנעשה. להיפטר מהעור.
מגישים את השליו עם פולנטה ופלחי לימון.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.