קושירגיל
מוכן ב24 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

שני גבינה אוכמניות קסדיות עם פלפל-סלסה אפרסק

שני גבינה אוכמניות קסדיות עם פלפל-סלסה אפרסק
שני גבינה אוכמניות טורטיות עם רוטב סלסה פלפל-אפרסק עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אוכמניות, גבינת שמנת, סלסה פלפל-אפרסק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. , שהוא מוצק. נסו קסדיות סלסה אפרסק צ'יפוטלה, קסדיות אפרסק, עוף ופלפל ג'ק, ו פלפל ג'ק, עוף, וקסדיות אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד גבינת שמנת רכה וגבינת פרמזן עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמיר טרי או טרגון אופציונלישמיר טרי או טרגון אופציונלי
2
מורחים תערובת גבינה על צד 1 של כל טורטייה; העליון עם אוכמניות. מתקפל לחצי.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל ארבולפלפל ארבול
3
קוק טורטיות, בקבוצות, במחבת nonstick גדולה משומנת קלות מעל חום בינוני גבוה 1 עד 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
חותכים לפרוסות, ומגישים עם סלסה פלפל-אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."