קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

שני חטיפי מייפל אגוז

שני חטיפי מייפל אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל שני ברים מייפל אגוז. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 152 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, פצפוצי שוקולד, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 12 מעריצים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברים כוח תאריך ואגוזים, חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, ו חטיפי מייפל תפוחים עם זיגוג גבינת שמנת מייפל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם רדיד וריסוס עם תרסיס בישול הוסיף קמח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה ומלח בקשת ערבוב גדולה; סט aside.In קערה בינונית לטאטא יחד חלבונים ביצה, סירופ מייפל, שמן, חלב וניל; להוסיף תערובת קמח. מערבבים לשלב. מערבבים את האגוזים הקלויים המקוררים והשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
סיגליותסיגליות
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מורחים במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל ולאחר מכן להרים ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מורחים עם ציפוי שוקולד אגוזים או לשים את הציפוי בשקית מקפיא,לגזור את הפינה התחתונה, ופסי צינור שלו מעל.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים