שעועית לבנה איטלקית ומרק פנצ'טה
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך בייקון פנצ'טה, מרווה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . עם כפית מתכונים דומים: Pancetan ומרק שעועית לבנה עם כרוב, מרק שעועית לבנה איטלקי לבבי, ו שעועית לבנה איטלקית ומרק קייל.
הוראות
בסיר 8 ליטר, לטגן pancetta בשמן זית עד רך, על 10 דקות.
מוסיפים בצל וסלרי; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והופך שקוף, כ -5 דקות.
מפזרים מרווה, 1 כפית מלח ופלפל שחור.
יוצקים את ציר העוף, מכסים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השעועית מנוקזת, מכסים, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 30 דקות.
בינתיים, לבשל את הפסטה ב 4 ליטרים מים רותחים עם 1 כפית מלח עד אל דנטה, על 10 דקות.
מערבבים פטרוזיליה טחון לפני ההגשה, ומפזרים גבינה מגוררת.