קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

שקד עם רוטב שום שמנת

שקד עם רוטב שום שמנת
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, טנדר קצף עם רוטב שום שמנת עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן וקטוגני לנסות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 636 קלוריות, 30 גרם חלבון ו-55 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גרגרי פלפל, שמן צמחי, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלי שום עשבוני בקר עם רוטב חזרת שמנת, שקדי בקר הטובים ביותר עם רוטב חרדל שמנת, ושקדי חזיר עם רוטב עשבי תיבול שמנת.

הוראות

1
בבלנדר מערבבים מחצית מהחרדל, שמונה שיני שום וכף פלפל; מכסים ומעבדים במשך דקה, מגרדים את הצדדים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלי שקדי בקר, חצוייםצלי שקדי בקר, חצויים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הוסף 1 כף שמן; מעבדים עד שנוצרת משחה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
3
מורחים על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
במחבת גדולה מחממים את השמן הנותר על אש בינונית-גבוהה. בשר בקר חום, חתיכה אחת בכל פעם, מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים בתבנית צלייה רדודה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 25-45 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים לצלחת הגשה חמימה.
8
מניחים לעמוד 10-15 דקות.
9
בינתיים, טוחנים את השום שנותר. מערבבים בסיר שום, שמנת להקצפה, שמנת חמוצה ושארית החרדל והפלפל. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לחימום. פרוס בשר בקר; להגיש עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות