קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות72
מגזין

שק ארוחת צהריים: בלוגה עדשים וברוקולי רבה

שק ארוחת צהריים: בלוגה עדשים וברוקולי רבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שק ארוחת צהריים: Beluga עדשים ברוקולי Rabe. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 353 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, בלוגה עדשים, צ'ילה דה ארבול ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: סלט ברוקולי דבש-חרדל עם עדשים בלוגה, עדשים מטוגנים עם ברוקולי Rabe, ו שק ארוחת צהריים: B-L-T לחורף.

הוראות

1
יש לשטוף את העדשים ולבחור דרכם כדי להסיר כל אבנים קטנות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
2
מחממים סיר בינוני מעל חום בינוני במשך 2 דקות. מערבולת ב 2 כפות שמן זית חכה רגע.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את הבצל, קורנית, צ ' ילה, 1 כפית מלח, וקורט פלפל. מבשלים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את העדשים ואת 1 כפית מלח. לבשל על 2 דקות, ערבוב כדי לצפות את העדשים בשמן וירקות. להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את היין. במהירות להוסיף 6 כוסות מים ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להנמיך את החום ומבשלים 25-30 דקות, עד העדשים הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עדשיםעדשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
5
מסננים את העדשים מעל קערה. לזרוק אותם עם הנותרים 6 כפות שמן זית, את sprigs בזיליקום, 1/2 כפית מלח, ו 1/3 כוס של נוזל הבישול. (
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עדשיםעדשים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים עוד מהנוזל אם העדשים נראים יבשים.) טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
עדשיםעדשים
7
Rapini מוקפץ עם שום וצ ' ילה
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
8
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
Blanch rapini כמה דקות במים רותחים במהירות, עד רק מכרז ואל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
ניקוז. מגניב על מגש או תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
מחממים מחבת sauté גדולה מעל חום גבוה במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
יוצקים 1/4 כוס שמן זית ומוסיפים את השום, שאלוט, טימין, וצ ' ילה. מבשלים כמה דקות, עד שאלוט הם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
13
מוסיף את rapini ו 1 כפית מלח. מערבבים היטב, ציפוי rapini עם מרכיבים אחרים רחצה אותו בשמן.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
14
טפטף את השמן 1/4 כוס הנותרים מעל rapini ו sauté 2 דקות, זורק לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
דַק-דַק-
15
מפזרים עוד כפית מלח וקורט של פלפל שחור על rapini, לזרוק, וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק