שרימפס נפוליאון
שרימפס נפוליאון עשוי להיות בדיוק ההתאמור שאתה מחפש. מתאים ל-36 ומחירו 53 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם חרדל דיז'ון, רוטב ווסטרשייר, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 27% . מתכונים דומים: פסטה של שום ושרימפס , מוקפץ שרימפס אסיאתי , ו- Adobo, שרימפס בגריל שום .
הוראות
מרפדים שני ניירות אפייה בנייר אפייה. פורסים עלה אחד של בצק עלים על משטח מקומח קלות.
חותכים את הדף לתשעה ריבועים, כ-3 אינץ'.
חותכים כל ריבוע לשניים ויוצרים 18 מלבנים.
מניחים על תבנית אחת מוכנה. חוזרים על הפעולה עם שאר בצק העלים.
אופים ב-425 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שתפוח ושחום.
טורפים בקערה קטנה את גבינת השמנת, הבצל, החרדל ורוטב ווסטרשייר עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את השרימפס, הגזר והבייקון.
להרכבה, השתמשו במזלג כדי לפצל כל מאפה לשניים אופקית.
מורחים כף מעוגלת של תערובת גבינת שמנת על החצאים התחתונים; להחליף צמרות. מקררים עד ההגשה.