שתייה בעונה: מוחיטו חמוציות
נסו שתייה בעונה: Cranberry Crush, שתייה בעונה: Blackberry Margarita, ו שתייה בעונה: קונקורד מרטיני (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את סירופ קינמון: להמיס סוכר במים בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים מקלות קינמון וגרידת תפוזים. להפחית את החום נמוך, מבשלים במשך 10 דקות.
ב שייקר קוקטייל, חמוציות לערבב קלות להיפרד, ולאחר מכן להוסיף מנטה וסיד ולבלבל עוד 10 משיכות.
מוסיפים סירופ קינמון ורום וממלאים את שייקר בקרח. לנער במרץ.
יוצקים את הקוקטייל נקוע לתוך כוס, העליון עם סודה ומקשטים עם sprig מנטה.