תבלין צלעות חזיר משופשפות עם חזרת מייפל זיגוג ובטטות בגריל מזוגג מייפל
צלעות חזיר משופשפות בתבלין עם זיגוג מייפל חזרת ובטטות בגריל מזוגגות מייפל הוא מתכון ידידותי ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וידידותי ל-fodmap עם 4 מנות. תמורת $6.85 למנה, מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך חזרת, צ'ילה דה ארבול, של בובי פליי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב בתור אכילה יקרה לארבעה ביולי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 50%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות מעושנות עם תבלינים עם עיסת מייפל-חזרת, צלעות חזיר בגריל עם זיגוג מייפל-חמוציות וצלעות חזיר בגריל עם זיגוג תפוח מייפל.
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית.;
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.;
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה. שומרים 1/2 כוס מהזיגוג מייפל-חזרת ומניחים בצד.
מברישים צלעות חזיר משני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח. שפשפו כף אחת מהשפשוף על צד אחד של כל צלעות חזיר. בגריל, לשפשף כלפי מטה עד להזהבה, כ-4 עד 5 דקות.
מברישים כל קצוץ בחלק מהזיגוג של מייפל-חזרת והופכים. המשך לצלות במשך 3 עד 4 דקות לקבלת עשייה בינונית, להבריש עם חלק מהזיגוג.
מוציאים את הצלעות למגש ומברישים בזיגוג השמור.
2 בטטות, מבושלות 3/4 מהדרך חריף מייפל זיגוג
פורסים את תפוחי האדמה, לרוחב, לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
מברישים בזיגוג מייפל וצולים 2 עד 3 דקות לכל צד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט]()
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.