תבשיל אטריות ביצת דיוואן עוף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לנסות תבשיל אטריות ביצה של דיוואן עוף. מתכון זה מכין 6 מנות עם 630 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 30 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חלמונים, כמה גבעולי טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם של פנקו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרמל תפוח פריך כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. נסו תבשיל דיוואן עוף, תבשיל דיוואן העוף של איימי, ו תבשיל דיוואן עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים סיר מים גדול לרתיחה לאטריות ביצים וברוקוליני. ממליחים את המים ומבשלים את הברוקוליני עד שהם רכים.
מוציאים לצלחת. כשהברוקוליני קריר מספיק כדי לטפל קוצצים אותו לחתיכות בגודל ביס.
מניחים את העוף בכמה סנטימטרים של מים עם בצל מרובע קלוף וכמה עלי דפנה. מביאים את המים לרתיחה נמוכה ואז מנמיכים את האש לרתיחה וציידים בעדינות את העוף 10 עד 12 דקות.
בינתיים מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת על אש בינונית ומקפיצים את הבצל והשום עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הברוקוליני למחבת ומתבלים במלח ופלפל. מכבים את האש מהתבנית.
בזמן שהבצל מתבשל, מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית, מקציפים קמח 1 דקה ואז מקציפים פנימה את החלב ומתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט טרי מגורד וטימין. מסמיכים 5 דקות ואז מקציפים מעט מהרוטב לחלמונים לאיחוד, ואז מוסיפים את החלמונים חזרה לרוטב ומקציפים לאיחוד, מורידים את האש למצב הנמוך ביותר.
הערת קוק: אם הרוטב נעשה סמיך מדי, הוסיפו נתז של נוזל ציד עוף וכבו את האש.
גרוס את העוף העלום עם מזלגות או קוביות עוף עלום לחתיכות קטנות בגודל ביס.
לסיר הגדול של מים רותחים, מוסיפים את אטריות הביצים. מבשלים את האטריות לפי הוראות החבילה לאל דנטה.
מסננים היטב את האטריות ומוסיפים אותן חזרה לסיר החם. מערבבים פנימה את הברוקוליני, העוף והרוטב ואז מעבירים לכלי קדירה.
מניחים את הקדירה באמצע התנור וצולים 3 עד 5 דקות עד שהיא מבעבעת ושחומה. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה.
כדי לשרת את הקדרה, מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מערבבים יחד את הפנקו, הגרוייר, הפרם והפטרוזיליה.
מניחים את הקדירה על תבנית עם נייר אפייה במחצית העליונה של התנור ואופים 30 דקות, מוסיפים את התוספת ואופים 15 עד 20 דקות נוספות, או עד שהיא שחומה ופריכה מעל.