קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה

תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה
בשר בקר מבושל איטי ומרק שעורה הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך קישואים, חלפיניו, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק שעורה בקר (מבשל איטי), בשר בקר מבושל איטי ומרק שעורה, ו מרק שעורה בקר לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חתיכות בשר לתוך שקית ziptop גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מוסיפים קמח, מלח ופלפל. Shake מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה או בסיר על אש בינונית. חתיכות בקר מצופה חום משני הצדדים עד השחמה, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להעביר בשר בקר ל5 ליטר סיר חרס על high.In אותו בקר מחבת היה השחמה, להוסיף 2 כפות נוספות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
גזר לטגן, סלרי, בצל, פטריות, קישואים, שום וקורנית. מבשלים ומערבבים במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
העברה לקרוק פוט. מערבבים במרק בשר, שעורה, מלח, פלפל ורוטב ווסטרשייר. סגור עם מכסה ומבשלים על גבוה במשך 3-4 שעות. כשעה לפני הכנת המרק, מוסיפים פטרוזיליה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
שעורהשעורה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
מגישים עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא