תבשיל דלעת, ביצה וגבינה
דלעת, ביצה, ותבשיל גבינה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 346 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, ביצים, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. נסו תבשיל ביצים מקסיקני, תבשיל סקווש, ביצה וגבינה, ו תבשיל סקווש עם שתי גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים את סקווש הקיץ ובצל עד מכרז, כ 10 דקות. מערבבים מדי פעם.
בעוד הדלעת מתבשלת, מערבבים יחד את הביצים, החלב, 1 כוס גבינת צ ' דר, סוכר, קמח, מלח ופלפל שחור בקערה גדולה. מערבבים בתערובת הסקווש וחמאה מומסת; הופכים לתבשיל 2 ליטר. למעלה עם 2 כוסות גבינת צ ' דר שנותרו.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקדירה מוגדרת וציפוי הגבינה הוא פריך ומתחיל חום, 35 עד 45 דקות. אפשר לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.