תבשיל חזיר מו שו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל חזיר מו שו. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. גשו לסופר וקנו ערמוני מים, חומץ אורז, כרוב סבוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תערובת פנקייק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים עם פרלין מייפל-אגוז וcrème Fraîche כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל צלעות חזיר, תבשיל צלעות חזיר, ו תבשיל צלעות חזיר.
הוראות
תנור חום ל 400 F. בקערה קטנה, לשלב את רוטב הויסין, חומץ, רוטב סויה, מיץ תפוזים, וג ' ינג ' ר; להפריש. חותכים את צלעות החזיר לרצועות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים את החזיר בקערה, מפזרים את עמילן התירס, וזורקים.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החזיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את השמן שנותר למחבת ומניחים על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות. מערבבים את הכרוב, גזר, ערמוני מים וכוסברה (אם משתמשים).
מוסיפים את הרוטב שמורות ומבשלים עד שהכרוב מתחיל לנבול, על 4 דקות.
מוסיפים את החזיר ומעבירים לתבנית אפייה 8 על 11 אינץ ' או תבשיל 2 ליטר רדוד.
מוסיפים את הבצל הירוק לבליל הפנקייק ושופכים את התערובת על התבשיל.
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
מגישים עם רוטב סויה נוסף.