קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

תבשיל טופו ריגטוני

תבשיל טופו ריגטוני
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תבשיל גבינה ואפונה (Pasticcio di Rigatoni e Piselli), תבשיל ריגטוני ים תיכוני, ו תבשיל נקניקים חריף וריגטוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיף את הבצל. Sauté במשך 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום ומבשלים עד הבצל הוא שקוף, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את העגבניות והאורגנו. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות. בינתיים, בבלנדר, לעבד את טופו, ביצה, אגוז מוסקט, מלח, ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מעבירים את התערובת לקערה ומקפלים בתרד, ריגטוני מבושל, רוטב עגבניות, 1 כוס מוצרלה, ו 1/2 כוס של פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטונימבושל ריגטוני
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
טפטוף ציפוי שמן זית לתוך תבנית אפייה 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מוסיפים את תערובת הפסטה ומפזרים את הגבינות הנותרות מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
אופים עד זהב מבעבע, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בואו מגניב במשך 10 דקות לפני חיתוך.