תבשיל ירקות מוקרם
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך פלפל טחון, גזר, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוח אדמה מוקרם ומרק ירקות, תבשיל בטטה מוקרם ונזיד עדשים, ו בישול איטי שמנת עוף ותבשיל תפוחי אדמה.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לחמם את המים ומערבבים את תפוחי האדמה, גזר וסלרי. מבשלים 15 דקות, או עד רך אבל מוצק.
מסננים ומניחים בצד, שומרים נוזלים.
מניחים את הבצלים והחמאה בסיר הגדול. מעל חום בינוני, לאט לבשל ומערבבים 10 דקות, או עד הבצל מכרז.
מערבבים בקמח, מלח, פלפל, פפריקה ושמנת כבדה.
מערבבים בתערובת תפוחי האדמה. המשך בישול ערבוב, הוספת נוזל שמורות כף בכל פעם, עד התערובת הגיעה עקביות הרצוי.