תבשיל כבש ונקניקיות
תבשיל כבש ונקניקיות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מים, פלפל, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-31 דקות. נסו קסולה עם נקניק, תבשיל ברווז ונקניקיות, ו תבשיל נקניק ועוף (מתכונים דומים).
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בסיר גדול. מכסים שעועית עם 3 כוסות מים רותחים. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
ניקוז; להגדיר שעועית בצד.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים כבש באופן שווה עם פלפל ומלח.
מוסיפים כבש למחבת; מטבלים 5 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים נקניק ובייקון למחבת; לטגן 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים בצל והבא 3 מרכיבים (דרך שום) למחבת; לטגן 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תערובת בצל לתערובת שעועית.
הוסף רסק עגבניות למחבת; לטגן 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק, 1 1/2 כוסות מים, וברנדי; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים תערובת שעועית לתוך תערובת מרק. מכסים ואופים ב 350 במשך 1 שעה. לחשוף; אופים 1 שעה, חשוף.
שלב לחם קרוע וגבינה מגוררת במעבד מזון; לעבד עד פירורים גס למדוד 2 כוסות.
מפזרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על תערובת שעועית.
אופים 30 דקות נוספות או עד ציפוי זהוב חום שעועית מכרז.
מפזרים תערובת עם פטרוזיליה טרייה קצוצה.