תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל כרובית פריך. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שאלות, חמאה, כרובית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל כרובית דרומי פריך, סלט כרובית פריך, ו סלט כרובית פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר את מתלה התנור לאמצע ולחמם מראש עד 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יוצקים 1/2 כוס מים לתחתית סיר מצויד ספינת ירקות. לכסות ולהגדיר על חום בינוני. ברגע שהמים רותחים, לזרוק פרחים לתוך הספינה, לכסות, קיטור עד רך אבל לא רגשני, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר מהחום.
4
משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת תבשיל קטן ולסדר את הפרחים בשכבה בפנים.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
5
מוסיפים חמאה לסיר כבד קטן ונמסים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד משחימים בעדינות, ערבוב מדי פעם, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
7
מקציפים בקמח, פלפל, אגוז מוסקט וכמון. המשך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב חיוור, על 3 דקות. לאט לאט לטאטא חלב שמנת כבדה לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מגיע לרתיחה ומצפה את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
8
הסר מהחום ומערבבים ב 1/2 כוס של פקורינו. מתבלים לפי הטעם במלח, ואז שופכים רוטב על כרובית בקדרה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
פקורינו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
9
בקערה קטנה משלבים פירורי לחם, חמאה מומסת ופקורינו הנותרים. מערבבים היטב ומפזרים על החלק העליון של הפרחים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פקורינו
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
אופים עד להשחמה בעדינות, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד, או לחלופין, מפזרים יותר גבינה צלייה בקצרה לציפוי כהה יותר, צנן.