תבשיל עוף ברוטב סלסה ורדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל סלסה ורדה תבשיל עוף. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אבוקדו, סלסה ורדה, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. נסו תבשיל עוף ברוטב סלסה ורדה, תבשיל עוף ברוטב סלסה ורדה, ו תבשיל סלסה עוף ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אורז על פי הוראות החבילה.
בינתיים, לחתוך אבוקדו לשניים. סקופ עיסת אבוקדו לתוך קערה בינונית, ומחית עם סלסה ורדה, צ ' ילי ירוק קצוץ, ומיץ ליים. מערבבים באורז מבושל חם.
מערבבים יחד עוף, מרק ושמנת חמוצה בסיר קטן על אש נמוכה; לבשל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד מעורבב ומעט מחומם.
תערובת אורז כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'; תערובת עוף כפית על אורז.
מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד גבינה מותכת ותבשיל מבעבע.
מפזרים כוסברה קצוצה. למעלה עם עגבניות קצוצות.