קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

תבשיל עוף ולחם תירס

תבשיל עוף ולחם תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת עוף- גשו לסופר וקנו לקישוט: פטרוזיליה, מרק עוף, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. נסו תבשיל עוף ולחם תירס, תבשיל לחם תירס עם עוף (או לא!), ו תבשיל לחם תירס עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
סלרי קצוץ ובצל בשמן חם במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה 7 דקות או עד ירקות רכים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים לחם תירס ועופות תיבול בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
שכבת חצי תערובת לחם תירס על החלק התחתון של צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מערבבים בצל, עוף, והבא 6 מרכיבים בקערה. תערובת כפית באופן שווה על גבי תערובת לחם תירס בצלחת. למעלה באופן שווה עם מחצית הנותרים של תערובת לחם תירס, טפטוף עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6
הסר מהתנור, ומעל עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
7
אופים, חשוף, 10 דקות יותר או עד גבינה זהובה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
8
מקשטים, אם תרצה.