קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

תבשיל פירוגי

תבשיל פירוגי
תבשיל פירוגי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. אם יש לכם לזניה אטריות, חמאה, עיריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו תבשיל פירוגי, קל" Pierogi " תבשיל, ו תבשיל פירוגי מדהים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים כדי לכסות על חום גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר מהחום, לנקז, ולאחר מכן לשלב עם חלב 6 כפות של חמאה, מחית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מטגנים את הבייקון, בצל ושום בחמאה במשך 5 עד 10 דקות, או עד הבייקון מבושל באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מבשלים את האטריות לזניה על פי הוראות החבילה וקריר תחת מים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מניחים 1/2 של פירה לתוך החלק התחתון של 9x13 צלחת אפייה אינץ'. למעלה זה עם 1/3 של הגבינה, ואחריו שכבה של אטריות לזניה. חזור על זה עם תפוחי האדמה הנותרים, עוד 1/3 של הגבינה ושכבת אטריות. לאחר מכן לסדר את הבייקון, בצל ושום על האטריות, ואז עוד שכבה של אטריות, ולבסוף העליון כל עם הגבינה הנותרת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
אופים, חשוף, ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 45 דקות, או עד הגבינה נמסה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מגישים עם שמנת חמוצה ועירית טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות