תבשיל פירוגי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. אם יש לכם לזניה אטריות, חמאה, עיריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו תבשיל פירוגי, קל" Pierogi " תבשיל, ו תבשיל פירוגי מדהים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים כדי לכסות על חום גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
הסר מהחום, לנקז, ולאחר מכן לשלב עם חלב 6 כפות של חמאה, מחית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מטגנים את הבייקון, בצל ושום בחמאה במשך 5 עד 10 דקות, או עד הבייקון מבושל באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מבשלים את האטריות לזניה על פי הוראות החבילה וקריר תחת מים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
7
מניחים 1/2 של פירה לתוך החלק התחתון של 9x13 צלחת אפייה אינץ'. למעלה זה עם 1/3 של הגבינה, ואחריו שכבה של אטריות לזניה. חזור על זה עם תפוחי האדמה הנותרים, עוד 1/3 של הגבינה ושכבת אטריות. לאחר מכן לסדר את הבייקון, בצל ושום על האטריות, ואז עוד שכבה של אטריות, ולבסוף העליון כל עם הגבינה הנותרת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים, חשוף, ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 45 דקות, או עד הגבינה נמסה תוסס.