קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

תבשיל פירות ים עם צ'וריסו ורולה

תבשיל פירות ים עם צ'וריסו ורולה
גשו לסופר וקנו טימין, צ'וריסו נרפא, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: צ'יקפיאה-תבשיל ארטישוק עם רוויל, תבשיל דגים קיץ עם רוויל, ו תבשיל פירות ים אביבי.

הוראות

1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את צ ' וריסו ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר.
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן.
5
להפחית את החום נמוך למדי.
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את היין ואת השום הטחון, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מצטמצם כ 1/4 כוס, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את צ ' וריסו מבושל, מיץ צדפות, עגבניות, טימין, ו 1 כפית מלח. כיסוי, להביא לרתיחה, ולתת להתבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
בינתיים, לחתוך חתיכה 3 אינץ ' מן באגט ולהסיר את הקרום. החזק את הלחם הזה מתחת למים זורמים כדי לרכך; לסחוט כדי להסיר את המים. שים את הלחם הזה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
מוסיפים את המיונז, פלפלים אדומים, קאיין, ואת השום הנותר 1/2 כפית מלח פירה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
תדליק את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
חותכים את הבאגט הנותרים לפרוסות 1/4 אינץ ' ומטגנים את הלחם משני הצדדים עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
13
מוסיפים את הצדפות לתבשיל; מביאים לרתיחה, עד אז הם צריכים פשוט לעשות. מערבבים ב 1/2 כוס של rouille ואת הפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רכיכהרכיכה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
14
מגישים עם rouille הנותרים ואת crotes.
15
המלצת יין: רוס העשיר והארצי של פרובנס הולך טוב במיוחד עם תבשילי פירות ים. חפש יין מקומונה של בנדול, במיוחד מן Domaines Ott הגדול.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)