תבשיל קישואים מקסיקני פיקנטי
תבשיל קישואים מקסיקני פיקנטי הוא מתכון מקסיקני המגיש 8. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 235 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות סבירים עבור סתיו. אם יש לכם שעועית פינטו, אורז, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו תבשיל קישואים מקסיקני, מקסיקני בסגנון תירס ברחוב גריל קישואים, ו תבשיל אורז חום בסגנון מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים קישואים ובצל; מבשלים ומערבבים עד למכרז, כ -10 דקות. מתבלים עם מלח שום, פפריקה, אורגנו ופלפל קאיין, וממשיכים לבשל ולערבב עד ריחני.
מערבבים את האורז, שעועית וסלסה ומבשלים רק עד מחומם דרך.
מערבבים ב 1 כוס גבינת צ ' דר עד מעורבב היטב.
העברה לתבנית אפייה 9x13 אינץ 'העליון עם גבינת צ' דר הנותרים. מכסים את הצלחת עם מכסה או רדיד אלומיניום.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד גבינה מותכת תוססת.