קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה וכליות (גורמה סבזי) מהמטבח הפרסי החדש

תבשיל שעועית ירוקה וכליות (גורמה סבזי) מהמטבח הפרסי החדש
תבשיל שעועית ירוקה שעועית (Ghormeh Sabzi) מ ' המטבח הפרסי החדש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-83 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תרד, שמן זית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות מתכונים דומים: תבשיל פרסי-גורמה סבזי, שעועית ותבשיל בטטה, ו תבשיל שעועית ניגרית עם רוטב בוטנים.

הוראות

1
מסננים את טופו ולחתוך אותו ללוחות 1 אינץ ' עבה. להקפיא עד מוצק, על 6 שעות, ואז להפשיר במקרר לילה. לסחוט את פרוסות טופו כדי להסיר עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
2
מחממים את התנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם מחצלת אפייה nonstick.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד 2 כפות של שמן גפן, 1 כפית מלח, כמה טחנות פלפל, ואת כורכום.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
כורכוםכורכום
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מוסיפים את הטופו וזורקים כדי לצפות אותו בתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
5
מורחים את הטופו על תבנית האפייה ואופים במשך 50 דקות, מרפרף לוחות פעם אחת באמצע. הטופו צריך להיות זהוב וקפיץ.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
בואו מגניב וקוביות.
7
בעוד טופו אופה, caramelize בצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
8
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה ומוסיפים את 3 כפות שמן זרעי הגפן הנותרים, ואחריו את הבצל. בראון את הבצל במשך 10 דקות, עד שהוא מתחיל להחשיך, ואז לבשל לאט על אש נמוכה במשך כ 30 דקות, עד שהוא חום כהה כמחצית נפח המקורי שלה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
מוסיפים את השום, השעועית, הטופו והמלאי ומביאים לרתיחה; ואז מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסים חלקית, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
10
מוסיף את התרד בחבילות גדולות, מוסיף יותר כמו כל wilts אצווה, ולאחר מכן מערבבים את עשבי תיבול ובצל ירוק. לנקב את הלימונים ולהוסיף אותם לנזיד יחד עם מי השריית שלהם. מבשלים במשך 20 דקות. עשבי תיבול צריך להיות רך אבל עדיין ירוק בהיר. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. כבה את החימום ותן לתבשיל לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
11
טפטוף בשמן זית כתית מעולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים 1 כף שמן זרעי ענבים למחבת. מלח קל 2 קילו חזה עוף חסר עור ורגליים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
הוסף את העוף למחבת ולצרוב במשך 6 עד 7 דקות לכל צד, עד השחמה היטב, ולאחר מכן להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים את העוף לנזיד יחד עם השעועית
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב