תפוחים טבולים קרמל OREO
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל תפוחים טבולים OREO קרמל. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 113 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, שוקולד בייקר, קרמל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו תפוחים טבולים סיידר קרמל, שוקולד, קרמל ופקאן תפוחים טבולים, ו כמהין אוריאו טבל תותים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תפוחים, ואז להתייבש לחלוטין. (הערה: על מנת שרוטב הקרמל ידבק לתפוחים, התפוחים צריכים להיות מקוררים היטב לפני הכביסה, הייבוש והטבילה ברוטב הקרמל.)
הכנס מקל פופ עץ לתוך קצה גזע של כל תפוח. לבשל קרמל ומים בסיר על חום בינוני-נמוך עד קרמל נמסים לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות.
לטבול תפוחים, 1 בזמן, בקרמל, ואז כפית מספיק של הקרמל הנותרים על תפוח עד מצופה.
רול עוגיות קצוצות, הקשה על עוגיות בעדינות לתוך קרמל כדי לאבטח.
מניחים על נייר מכוסה שעווה גיליון אפייה; בואו לעמוד 25 דקות. או עד שהקרמל הוא מוצק.
ממיסים שוקולד לפי הוראות החבילה; מערבבים בצבעי מאכל. מגניב 15 דקות.
טפטוף על תפוחים; בואו לעמוד 10 דקות. או עד המשרד.
מגישים מיד או מקררים עד מוכן לשרת.
הסר תפוחים מהמקרר 15 דקות. לפני ההגשה. (הערה: תפוחים קרמל ניתן בקירור עד 2 ימים לפני ההגשה.)