תפוחים שלוקים בסיידר עם אגוזי מלך מסוכרים, קרם רום וסירופ סיידר
תפוחים עלומים סיידר עם אגוזי מלך מסוכרים, קרם רום, וסירופ סיידר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לימון, ביצה לבנה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: אפיפיות דלעת סיידר לילה W / חמאת פקאן קלויה, סירופ סיידר + תפוחים מתובלים, תפוחים מסוכרים בטעם קינמון, ו אגסים עלומים עם סירופ סיידר זנגביל.
הוראות
לקלף שליש העליון של כל תפוח לשפשף חלק קלוף עם חצי לימון. שים תפוחים בסיר כבד 5 ליטר רחב ולהוסיף סיידר וסוכר חום. מביאים לרתיחה, מכוסה, מעל חום בינוני (זה ייקח 25 עד 30 דקות).
הסר מחום ותפוחים קרים סיידר, מכוסה, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש התחתון.
מערבבים יחד את כל החומרים עם קמצוץ של מלח, ואז להפיץ על תבנית אפייה קטנה לתוך סיבוב 10 אינץ'.
אופים, סיבוב גיליון באמצע, עד הזהב, 5 עד 6 דקות.
להעביר מתלה ולשחרר אגוזים, ואז מגניב (אגוזים יהיה פריך כפי שהם מגניבים).
Beat cream עם סוכר, רום ווניל באמצעות מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מסננים תפוחים, הזמנת נוזלים לשימוש נוסף. שים תפוח על כל צלחת ומפזרים אגוזי מלך מסוכרים. Dollop קרם ליד כל תפוח טפטוף (בקבוק) סיידר מבושל בכל מקום.
* תפוחים ניתן לחלוט 2 ימים קדימה ומקורר. לפני ההגשה, להביא לטמפרטורת החדר. * אגוזי מלך מסוכרים יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום.